Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

Τέρμα στις βλακώδεις επιδείξεις των Κόκκινων Βελών


Το Κίνημα Κοινωνικής Οικολογίας θεωρεί αδιανόητο, παρακμιακό και εντελώς απαράδεκτο, για ένα τόπο, οι πρώην (και νυν) αποικιοκράτες να επιμένουν πεισματικά να μας θυμίζουν την παρουσία τους.

Πέραν από τις βάσεις και την κατοχή μεγάλου μέρους της γης μας παράτυπα και παράνομα (αφού ούτε καν τις οικονομικές τους υποχρεώσεις δεν πληρώνουν), μας έρχονται κάθε τόσο με τα ηλίθια κόκκινα βέλη τους, να μας μολύνουν τον αέρα που αναπνέουμε, να μας ρυπαίνουν ηχητικά και να κυνδυνέυουμε ανά πάσα στιγμή από κάποια σύγκρουση στον αέρα την ώρα που πραγματοποιούν τις βλακώδεις επιδείξεις τους.

ΕΔΩ και ΤΩΡΑ, ζητούμε άμεσα και αποτελεσματικά από το Δημοτικό Συμβούλιο Πάφου και τις αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους να σταματήσουν κάθε διευκόλυνση προς τις Βρετανικές Βάσεις σε σχέση με τις επιδείξεις των κόκκινων βελών.

Είναι καιρός να σταματήσουν οι οσφυκαμψίες και οι αδιανόητοι ενθουσιασμοί με κάτι που τίποτε δεν προσφέρει στον τόπο παρά μόνο κυνδύνους ενώ ταυτόχρονα υποβιβάζει και το κύρος και το χαρακτήρα της χώρας μας.

Κίνημα Κοινωνικής Οικολογίας

1 σχόλιο: