Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

H Κύπρος να σταθεί δίπλα στον Ελληνικό λαό


Η Ελλάδα ζει αυτή τη στιγμή μια από τις τραγικότερες στιγμές της ιστορίας της

Ο Ελληνικός λαός πληρώνει το τίμημα της στυγνής και δόλιας συμπεριφοράς όλων των κυβερνήσεων των τελευταίων 100 χρόνων

Οι κλέφτες, αυτοί που ξεπούλησαν το Ελληνικό κράτος και άφησαν το λαό στο έλεος των κερδοσκόπων και του ευρωπαϊκού καπιταλισμού, ζουν ακόμα σα βασιλιάδες, κατέχοντας παράνομα και άδικα τεράστιες περιουσίες, καταθέσεις σε ξένες τράπεζες, ακίνητα…

Το αίσθημα ατιμωρησίας, η αδικία και η απελπιστική οικονομική κατάσταση που έχουν φέρει τον Ελληνικό λαό δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια.

Τώρα είναι η ώρα που οι λαοί της Ευρώπης και κυρίως εμείς οι Κύπριοι, έχουμε χρέος, ιστορικό και εθνικό, να σταθούμε δίπλα στον Ελληνικό λαό, να συμπαρασταθούμε και να δείξουμε με κάθε τρόπο την απέχθεια μας για όλα όσα έγιναν και γίνονται σε βάρος του ελληνικού λαού.

Έμπρακτα και ουσιαστικά, ο καθένας από εμάς, στο μέτρο των δυνατοτήτων του, έχει υποχρέωση να βοηθήσει τον ελληνικό λαό να βγει από το απελπιστικό αδιέξοδο στο οποίο ΟΛΕΣ οι μέχρι σήμερα κυβερνήσεις, το έχουν οδηγήσει.

Το ΚΙΝΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ θα συνεδριάσει έκτακτα εντός των ημερών για τη λήψη αποφάσεων σχετικά με το θέμα και τη δράση που θα πρέπει να ληφθεί από όλους μας για να βοηθήσουμε τον ελληνικό λαό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου