Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

Δημόσια παρουσίαση του Ολοκληρωμένου Σχεδίου Κινητικότητας για τη Λευκωσία


Μην το χάσετε.
Είναι τρομερά ενδιαφέρον,
ένα πολύ αισιόδοξο και φιλόδοξο
σχέδιο για πλήρως οργανωμένο
δίκτυο λεωφορείων
και εισήγηση για πρώτη
φάση λειτουργίας τραμ!!!


Tο Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων διοργανώνει ειδική παρουσίαση για ενημέρωση των πολιτών και των εμπλεκόμενων φορέων σχετικά με τις πρόνοιες του Ολοκληρωμένου Σχεδίου Κινητικότητας για τη Λευκωσία την Τρίτη 22 Ιουνίου στις 6.00 μ.μ., στη Δημοσιογραφική Εστία, στην Αγλαντζιά.

Στόχος είναι να παρoυσιασθούν οι εισηγήσεις των Συμβούλων για το Ολοκληρωμένο Σχέδιο Κινητικότητας Λευκωσίας που καλύπτει τη δεκαετία 2010-2020 και να διεξαχθεί ένας ελεύθερος διάλογος, ώστε να εξαχθούν χρήσιμα συμπεράσματα που θα βοηθήσουν στην περαιτέρω προώθηση των σχετικών εισηγήσεων.

Ειδικότερα, θα παρουσιασθούν οι προτεινόμενες ρυθμίσεις στο κυκλοφοριακό, οι σχεδιαζόμενες νέες υποδομές, οι δημόσιες συγκοινωνίες, οι ποδηλατοδρόμοι, οι πεζόδρομοι κ.ά.


Η ενεργός συμμετοχή των πολιτών στη συζήτηση για την τελική διαμόρφωση του Ολοκληρωμένου Σχεδίου Κινητικότητας για τη Λευκωσία θα συμβάλει στην ευρύτερη δυνατή συναίνεση και αποδοχή του Σχεδίου, το οποίο αναμφίβολα θα επηρεάσει τη ζωή όλων των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής της Λευκωσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου