Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

Καθαρίζουμε τις αλυκές


To KINHMA ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ καλεί τα μέλη και φίλους του να συμμετάσχουν μαζικά και να βοηθήσουν στο έργο του Clean Up Cyprus στις φετεινές του δραστηριότητες.

Στόχος
των φετινών δραστηριοτήτων του Clean Up Cyprus, είναι να απαλλαγούν οι αλυκές της Κύπρου από τα σκουπίδια που άφησαν πίσω τους καθ΄ όλη τη διάρκεια του χειμώνα οι ανεγκέφαλοι.

Η νέα εκστρατεία καθαριότητας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30 Μαΐου στις 9:30 το πρωί, στην αλυκή της Λάρνακας. Σημείο εκκίνησης θα είναι το τέμενος Χαλά Σουλτάν, ενώ μετά το πέρας της εκδήλωσης, θα παρατεθεί γεύμα προς τους συμμετέχοντες Οι διοργανωτές καλούν το κοινό να δώσει δυναμικά το «παρών» του.


Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του επίτροπου Περιβάλλοντος, Χαράλαμπου Θεοπέμπτου, και διοργανώνεται με την υποστήριξη της εταιρείας ΒΑΤ. Μέσα στον Ιούνιο, θα ακολουθήσει, όπως και πέρυσι, ο καθαρισμός της αλυκής Λεμεσού από μπάζα και σκουπίδια.


Μεγαλύτερη βαρύτητα θα δοθεί γύρω από το ευκαλυπτόδασος Φασουρίου και στην είσοδο της παραλίας του Lady΄ s Mile. Όπως διαπιστώθηκε, η εικόνα της περιοχής είναι σαφώς καλύτερη από πέρυσι, ωστόσο εντοπίστηκαν και πάλι σωροί από άχρηστα αντικείμενα. Η ημερομηνία πραγματοποίησης της νέας εκστρατείας θα ανακοινωθεί σύντομα.


Για περισσότερες πληροφορίες αποταθείτε στο 99697970

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου