Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

Συνάντηση Κινήματος Κοινωνικής Οικολογίας με τον ΓΓ του ΑΚΕΛ κ. Άντρο Κυπριανού


Αντιπροσωπεία του Κινήματος Κοινωνικής Οικολογίας απαρτιζόμενη από τους Άθω Αγαπητό, Χρίστο Ιορδάνου και Ελένη Οικονομίδου, είχε σήμερα συνάντηση με τον Γ.Γ. της ΚΕ του ΑΚΕΛ κ. Άντρο Κυπριανού, στα πλαίσια σειράς επαφών που έχει προγραμματίσει το Κίνημα με κόμματα και οργανώσεις του τόπου.

Στη συνάντηση, οι εκπρόσωποι του Κινήματος Κοινωνικής Οικολογίας ενημέρωσαν τον κ. Κυπριανού για τους σκοπούς και στόχους και για την μέχρι σήμερα δράση του Κινήματος σε διάφορα οικολογικά και κοινωνικά θέματα.

Στη διάρκεια της συνάντησης, επιδόθηκε στον κ. Κυπριανού αντίγραφο επιστολής που στάλθηκε από το Κίνημα Κοινωνικής Οικολογίας προς την Υπουργό Συγκοινωνιών και τον Πρόεδρο της Βουλής αναφορικά με το θέμα αλλαγής της νομοθεσίας για τους χώρους στάθμευσης αναπηρικών οχημάτων, με την παράκληση να βοηθήσουν, μέσω της κοινοβουλευτικής τους ομάδας στην άμεση επίλυση του προβλήματος.

ΑΚΕΛ και Κίνημα Κοινωνικής Οικολογίας συμφώνησαν σε μελλοντική συνεργασία σε κοινωνικά και οικολογικά θέματα και εκδηλώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου