Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

Ο φασισμός και ο ρατσισμός δεν έχουν θέση στη χώρα μας


Το Κίνημα Κοινωνικής Οικολογίας νοιώθει έντονη την ανάγκη να καταδικάσει τα απαράδεκτα, φασιστικά και παρακμιακά καμώματα κάποιων που υπό την κάλυψη της Ελληνικής σημαίας και της δήθεν ελληνικής τους ψυχής, μετατρέπουν τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας της τουρκικής εισβολής σε ένα βδελυρό πεδίο μίσους.

Λυπούμαστε γιατί στις μέρες μας, και μετά από όλα όσα έπαθε η Κύπρος και ο λαός της από τις φασιστικές νοοτροπίες κάποιων, φτάσαμε και πάλι στο σημείο να συγκρίνουμε τις τότε εκδηλώσεις με τις σημερινές.

Πιστεύουμε πως είναι καιρός η πολιτεία και ο ίδιος ο λαός να σταθεί στο ύψος το περιστάσεων, κόμματα και οργανώσεις να δώσουν ένα τέλος σε αυτές τις νεοφασιστικές, ρατσιστικές εκδηλώσεις.

Είναι άμεση ανάγκη, κόμματα και οργανώσεις να σταματήσουν κάθε σχέση και κάθε ταύτιση με τέτοιου είδους νοοτροπίες, γιατί δυστυχώς οδηγούμαστε σε πολύ άσχημες εξελίξεις, αφού σε πολλές περιπτώσεις, κάποιοι πολιτικοί, δίνουν (άθελα ή ηθελημένα) άλλοθι ή και υπόσταση στις οργανώσεις αυτές.

Στέλλουμε ένα ηχηρό μήνυμα!!!
Ο φασισμός και ο ρατσιμός δεν έχουν θέση στη χώρα μας, δεν έχουν καμιά σχέση με τον ελληνισμό
Με τέτοιες ενέργειες δεν ελευθερώνεται η πατρίδα μας

Αντίθετα, μας βάζει σε πολύ απρόβλεπτες και δύσκολες περιπέτειες

Κίνημα Κοινωνικής Οικολογίας

2 σχόλια:

  1. ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟΥΣ 15 ΤΗΣ ΑΡΙΑΣ ΦΥΛΗΣ!

    15 άξιοι απόγονοι του Λεωνίδα, γαλουχημένοι με τις αρχαιοελληνικές ιδέες και αξίες, με περίσσιο θάρρος και ανδρεία, φυλάσσοντας Θερμοπύλες και φωνάζοντας με στεντόρια φωνή ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ, πολεμώντας υπερ πίστεως και πατρίδος, κατάφεραν να νικήσουν τον μεγάλο εχθρό...ένα νιγηριανό φοιτητή!

    "Λεν πως ειναι Έλληνες, πως είναι δημοκράτες, απόγονοι του Πέρικλη, ζήτω οι αυταπάτες"
    Panx Romana

    Το υπόλοιπο: http://steki-dromou.blogspot.com/2010/07/15.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αγανακτισμενος κυπριος7 Νοεμβρίου 2010 στις 9:23 μ.μ.

    εσεις τα κανετε αυτα σταλινοφασιστες.αυτα τα κανετε για να φιμωσετε την φωνη του λαου.απο την μερα που παρανομα πηρατε την καρεκλα γεμισατε την κυπρο λαθρομεταναστες και διωξατε τον κυπριο απο την εργασια του εσκεμμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή