Τρίτη 27 Απριλίου 2010

Εντυπωσιακή παρουσία του Κινηματος στο διαδύκτυο!

Η σελίδα του Κινήματος Κοινωνικης Οικολογίας στο facebook έχει κάνει εντυπωσιακή πρόοδο τις τελευταίες μέρες, φτάνονοντας (μέχρι στιγμής) κοντά στις 3 χιλιάδες μέλη.

Η ανταπόκριση του κόσμου είναι συγκινητική, τόσο σε σχέση με την συμπερίληψη του στη σελίδα μας, όσο και στην ενεργό συμμετοχή στα θέματα με τα οποία καταπιάνεται το Κίνημα.

Χίλια ευχαριστώ σε όλους τους φίλους και τα μέλη του Κινήματος που μέρα με τη μέρα αγκαλιάζουν το Κίνημα Κοινωνικής Οικολογίας με αγάπη και εμπιστοσύνη, δίνοντας μας δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο που αναλάβαμε.

Χωρίς να σημαίνει απολύτως τίποτα, σας παραθέτουμε τον αριθμό μελών των κομμάτων και οργανώσεων που βρήκαμε στις αντίστοιχες σελίδες του
facebook, απλά για να δώσουμε το μέγεθος της επιτυχίας της δικής μας σελίδας: (Τρίτη 27/4 ώρα 16.00)

ΑΚΕΛ - 3169
Κίνημα Κοινωνικής Οικολογίας - 2872
ΔΗΣΥ - 1476
Κίνημα Οικολόγων - 1144
ΔΗΚΟ - 381
ΕΔΕΚ - 318
ΕΥΡΩΚΟ - 110

(Επαναλαμβάνουμε πως η παράθεση των πιο πάνω στοιχείων ΔΕΝ σημαίνει τίποτα απολύτως σε σχέση με οτιδήποτε μπορεί να παρερμηνευτεί).

2 σχόλια:

  1. Τα στοιχεία σημαίνουν πολλά. Σημαίνουν ότι ο κόσμος, τζιαι ιδίως οι νέοι, περιμένουν φαντασία, δράση, καινούρια πνοή που το κίνημα σας. Τωρά που θα τα διαλύσει τζιαι το Ακέλ με την αποτυχία του Χριστόφκια να κάμει αυτό που υποσχέθηκε, τωρά που η Εδέκ καταντά λαΪκίστικο ακροκεντρικό ανατολίτικο baath της μεσογείου, αν το κίνημα σας εκφράσει πραγματικές πράσινες κοινωνικές θέσεις, μακρυά που μικροαστικούρες τζιαι μόδες για in βολεμένους δημοσίους υπαλλήλους τζιαι εχούμενους κουλτουρέ μικροαστούς, ιδίως μακρυά που εκκεντρικούς συντηρίλλες, πικράντερους αρνητιστές που φοούνται που γερνούν τζιαι νομίζουν ότι ο κόσμος θα πεθάνει μαζί με τα νιάτα τους, αν δείξετε ότι πράσινο είναι το χρώμα της ζωής, της χαράς, της δικαιωσύνης, των πανανθρωπίνων ιδανικών, της φιλίας τζιαι της αδελφοσύνης, έχετε πολλήν μέλλον τζιαι τα νούμερα μπορεί να μεταφραστούν σε πολιτικό κύμμα που θα τραντάξει τα στερεότυπα τζιαι τα αποστεωμένα πολιτικά της Κύπρου. Προχωρήστε με χαρά, τζιαι θάρρος τζιαι να δείτο ότι θα σας ακολουθήσουν πολλοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάποτε, φίλε και συνάδελφε Aceras, όντως, τα περιμέναμε όλα αυτά, γι' αυτό και προσωπικά επέλεξα να ενταχθώ στο Κίνημα. Εδώ και ένα χρόνο περίπου, όμως, το Κίνημα μας έχει εξαφανιστεί από τους χάρτες και στεναχωριέμαι αλλά και απορώ γιατί παράλληλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή