Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

Το λαϊκίζειν εστί πολιτική!!!

Αναγνώριση των εκ μητρογονίας προσφύγων
με ανοιχτή ημερομηνία

Η ΕΙΔΗΣΗ
"Με τροπολογία της τελευταίας στιγμής ψήφισαν την αναγνώριση των εκ μητρογονίας προσφύγων, αλλά άφησαν στο Υπουργικό να αποφασίσει πότε θα δοθεί η οικονομική βοήθεια, που σημαίνει η αναγνώριση. Τις συνήθεις θέσεις υπέρ της αναγνώρισης των εκ μητρογονίας προσφύγων επανέλαβαν στις τοποθετήσεις τους πριν την ψηφοφορία οι βουλευτές Λευτέρης Χριστοφόρου, Σωτήρης Σαμψών (ΔΗΣΥ), Ανδρέας Αγγελίδης, Σοφοκλής Φυττής, Ζαχαρίας Κουλίας (ΔΗΚΟ), Γιώργος Βαρνάβα, Ρούλα Μαυρονικόλα (ΚΣ ΕΔΕΚ), Δημήτρης Συλλούρης (ΕΥΡΩΚΟ) και Γιώργος Περδίκης (Κ. Οικολόγων)."


ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Τελικά δε θα τα πάρουν τα λεφτά οι εκ μητρογονίας πρόσφυγες. Αυτό όμως που είχε σημασία για τους βουλευτές δεν ήταν αν θα πάρουν κάποιοι λεφτά ή όχι. Αυτό που τους ένοιαζε από την αρχή, ήταν να πάρουν αυτοί τα εύσημα, και κατ' επέκταση, τις ψήφους του λαού, ή τουλάχιστον αυτών που πίστεψαν πως κάποιοι βουλευτές νοιάζονται γι' αυτούς και μεσούσης της μεγαλύτερης οικονομικής κρίσης, θα μπορούσε μια τέτοια πρόταση να υλοποιηθεί.
Εμείς λέμε πως σωστά δεν πρέπει να υπάρχει διαχωρισμός προσφύγων από πατέρα και μητέρα. Αυτό που καλούμε όμως τον κόσμο να καταλάβει είναι η ΕΥΘΥΝΗ όλων αυτών που χθες υποστήριξαν το νομοσχέδιο. Η ΕΥΘΥΝΗ που τους βαραίνει είναι ότι εδώ και τόσα χρόνια, που ήταν όλοι τους σχεδόν βουλευτές, υπήρχαν απαιτούμενα χρήματα, κι όμως δεν έκαμαν τίποτε. Τώρα, με όλα τα γνωστά οικονομικά προβλήματα, θυμήθηκαν τους πρόσφυγες...

ΛΑΪΚΙΣΤΕΣ, ε, λαϊκιστές... Μας δουλεύετε ψιλό γαζί. Ή τουλάχιστον έτσι νομίζετε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου