Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Γιατί ψηφίζω το ΚΙΝΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ


Το ΚΙΝΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ με απόφαση της ιδρυτικής συνέλευσης, την Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2009, ξεκίνησε επίσημα τη δράση του, ανοίγοντας μια νέα σελίδα στην κοινωνική παρέμβαση του τόπου μας.


Σκοπός του Κινήματος είναι να προωθήσει την επίλυση των κοινωνικών προβλημάτων και την προστασία του περιβάλλοντος και να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες για τα κοινωνικά και περιβαλλοντικά προβλήματα της Κύπρου. Πρόκειται για ένα Κίνημα ανοικτό στους πολίτες, μακριά από κομματικά δεδομένα και με απόλυτα διαφανείς διαδικασίες. Στόχος είναι η καλύτερη και ομαλότερη λειτουργία της κοινωνίας και η βελτίωση της ποιότητας της ζωής των πολιτών.


Μέσα στις άμεσες προτεραιότητες του Κινήματος είναι η προστασία του ανθρωπογενούς και φυσικού περιβάλλοντος, εξασφαλίζοντας την οικολογική ισορροπία με σεβασμό προς τις πολιτιστικές αξίες, η ανάπτυξη της περιβαλλοντικής γνώσης και συνείδησης στην Κύπρο, η διενέργεια και υποστήριξη οικολογικών και κοινωνικών δραστηριοτήτων, η ενθάρρυνση ενεργειών και δράσεων που υλοποιούν γενικούς οικολογικούς και κοινωνικούς στόχους και η επίδραση στις αποφάσεις που αφορούν την Κύπρο, με στόχο την κοινωνική ανάπτυξη των πολιτών, την προστασία του περιβάλλοντος και την οικολογική ισορροπία γενικότερα.

Ζητούμε τη στήριξη των πολιτών στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές σκοπεύοντας τη συνέχιση της σοβαρής και πετυχεμένης  παρουσίας μας σε δημοτικά συμβούλια την πενταετία που πέρασε. Ζητούμε τη στήριξη σας για να μπορέσουμε, μακριά από κομματικά παιχνίδια και τακτικισμούς να φέρουμε σε πέρας την αποστολή μας.


Η επιλογή του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ είναι η "άλλη", η διαφορετική, η εναλλακτική επιλογή που χιλιάδες ψηφοφόροι ψάχνουν εδώ και χρόνια. Ελάτε μαζί μας, ενώστε τη φωνή σας μαζί μας, για μια ανεξάρτητη, σωστή και δίκαιη παρουσία στην τοπική αυτοδιοίκηση...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου