Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ ΑΝΑΠΗΡΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ



Με αφορμή την συμπλήρωση 20 χιλιάδων υπογραφών στο γκρουπ του facebook με τίτλο "ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΤΑΘΜΕΥΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ ΑΝΑΠΗΡΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ", αποφασίστηκε η δημιουργία ακτιβιστικών ομάδων δράσης οι οποίες θα αποφασίουν συγκεκριμένες ημερομηνίες κατά τις οποίες θα γίνουν διάφορες εκδηλώσεις ενάντια στην αδιαφορία και την απαράδεκτη κατάσταση τόσο για τους χώρους αναπηρικών οχημάτων, όσο και για τη στάθμευση στα πεζοδρόμια.

Η ανακοίνωση της ομάδας δράσης είναι η ακόλουθη:
"Καλούμε όσους θέλουν και έχουν το χρόνο να μας το δηλώσουν. Έχουμε πρόθεση την δημιουργία ακτιβιστικών ομάδων δυναμικής αντίστασης ενάντια στην απαράδεκτη αυτή κατάσταση...
Με αυτοκόλλητα και άλλες εκδηλώσεις να προσπαθήσουμε, όσο μπορούμε να δώσουμε τη λύση που το κράτος, εδώ και πολλά χρόνια αδυνατεί να κάνει.
Όπως γίνεται και στην Ελλάδα και σε πολλές άλλες χώρες. Ζητούμε από τους εθελοντές να μας βοηθήσουν να στείλουμε τα μηνύματα σε κάθε κατεύθηνση"!!!


Με τη σειρά μας, καλούμε κι εμείς όσους ενδιαφέρονται να στείλουν μήνυμα στο gr.greens@gmail.com με τα στοιχεία τους... Η "Ομάδα Δράσης" θα τους ενημερώσει ανάλογα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου