Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Αυτοσυγκράτηση και σεβασμός στους θεσμούς




Το ΚΙΝΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ σε συνέχεια των πρόσφατων ανακοινώσεων που εξέδωσε σε σχέση με τα πρόσφατα γεγονότα, καλεί όλους τους ενεργούς πολίτες της Κύπρου όπως επιδείξουν απόλυτη αυτοσυγκράτηση κυρίως σε αυτές τις δύσκολες μέρες που περνά η χώρα μας.


Καλούμε όλες τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου, όπως και όλους τους φορείς και οργανωμένα σύνολα να σεβαστούν σε απόλυτο βαθμό το σύνταγμα και τους δημοκρατικούς θεσμούς με βάση τους οποίους λειτουργεί το Κράτος μας.


Καλούμε όλους όπως σεβαστούν το δημοκρατικό δικαίωμα των ενεργών πολιτών οι οποίοι συμμετέχουν στις ειρηνικές κινητοποιήσεις με αφορμή το τραγικό συμβάν την περασμένη Δευτέρα της 11ης Ιουλίου, αλλά παράλληλα καταδικάζουμε τις ενέργειες των όποιων παρείσακτων προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τα αγνά αισθήματα και τις ανιδιοτελείς προθέσεις των πολιτών. Εκφράζουμε επίσης την πλήρη απαρέσκεια μας στα όποια πολιτικά παιχνίδια διεξάγονται και τα οποία επενεργούν σε βάρος του δημοσίου συμφέροντος.


Τέλος, με αφορμή τις μαύρες επετείους του πραξικοπήματος και της τουρκικής εισβολής, το ΚΙΝΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ καταδικάζει το δίδυμο έγκλημα κατά του Κράτους και του λαού μας και τιμούμε τις θλιβερές επετείους του 1974. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας με όλους όσους καταβάλλουν αξιόλογες προσπάθειες για βελτίωση του πολιτικού και κοινωνικού μας συστήματος. Δηλώνουμε ευθέως ότι η ενότητα και η ομοψυχία του Κυπριακού λαού είναι επιβεβλημένες σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε.




ΚΙΝΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου