Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Αυτόνομα στις Δημοτικές εκλογές το Κίνημα Κοινωνικής Οικολογίας

Στην τελευταία συνεδρία της Γενικής Γραμματείας του Κινήματος Κοινωνικής Οικολογίας, αποφαίστηκε η αυτόνομη κάθοδος του Κινήματος στις δημοτικές εκλογές του ερχόμενου Δεκέβρη.


Πιστό στους στόχους και τις προκηρύξεις του, το Κίνημα Κοινωνικής Οικολογίας διεκδικά συμμετοχή, δράση και παρέμβαση στην τοπική αυτοδιοίκηση σε μια προσπάθεια να συνεχίσει η πορεία για βελτίωση της ποιότητας ζωής, της ευημερίας των δημοτών και η αποκομματικοποίηση των δημοτικών συμβουλίων.


Το Κίνημα Κοινωνικής Οικολογίας απευθύνει ανοικτή πρόσκληση σε όλους τους ενεργούς πολίτες, ανεξαρτήτως κομματικών τοποθετήσεων να στηρίξουν τόσο με τη συμμετοχή τους στα ψηφοδέλτια, όσο και με έμπρακτη υποστήριξη στις εκλογές, την προσπάθεια πραγματικής αλλαγής και πιο πλατειάς συμμετοχής των πολιτών στα κέντρα λήψης αποφάσεων.


Η τοπική αυτοδιοίκηση είναι ένας πολύ σημαντικός τομέας της κοινωνίας μας και έχουμε χρέος όλοι, όσοι νοιαζόμαστε πραγματικά, να συμμετέχουμε ενεργά στη διαμόρφωση και διαχείρηση των Δήμων και Κοινοτήτων μας.


Καλούμε λοιπόν όλους τους ενεργούς πολίτες σε μια ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΗ συνεργασία για μια πραγματική βελτίωση της ποίοτητας ζωής και κοινωνικής δικαιοσύνης, σε σύγχρονες, προσβάσιμες κι ανθρώπινες πόλεις.


ΚΙΝΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ
http://cyprusgreens.blogspot.com/
EMAIL: social.green@yahoo.com

1 σχόλιο:

  1. Μιά καλή στρατηγηκή θα ήταν να βάλετε υποψηφιότητες μόνον για δημοτικούς συμβούλους τζιαι όχι για δημάρχους. Έτσι δεν θα πάρετε κόστος που την κομματικήν πόλωσην που εκφράζεται ιδίως που τα ονόματα των δημάρχων τζιαι θα δώκετε την ευκαιρίαν σε κόσμον που έχει ακόμα δεσμούς με τα κόμματα να ψηφίσει τζιαι το κόμμαν που προτιμά (με τον δήμαρχο) τζιαι το κίνημα σας με τους συμβούλους. Επίσης μένοντας έξω, να ζητήσετε που όλους τους υποψηφίους δημάρχους το πρόγραμμαν τους για την οικολογία, τα κοινωνικά τζιαι την ποιότητα ζωής τζιαι να τα κρίνετε δημόσια. Να ζητήσετε αλλαγές. Όποιοι υποψήφιοι δημάρχοι ανταποκρίνονται στο πρόγραμμα σας πλήρως, να τους βάλετε σε μιά λίστα που να τους υποστηρίζεται. Σε ένα δήμο αν ο υποψήφιος του Ακέλ, ο υποψήφιος του συναγερμού, τζιαι ο υποψήφιος του αρχιεπισκόπου ανταποκρίνονται π λήρως στο πρόγραμμα σας, να τους υποστηρίζετε τζιαι τους τρεις τζιαι τα μέλοι τζιαι οι φίλοι σας ας επιλέξουν ποιός τους πάει καλλύττερα.

    Άτε να δούμεν αν έχετε τίποτε να δείξετε από πλευράς πολιτικής. Έχει 20% του κόσμου που θεωρεί ούλλους τους πολιτικούς άχρηστους τζιαι την πολιτικήν μαζίν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή