Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Έκθεση Ζωγραφικής για φιλανθρωπικούς σκοπούς

Το Κίνημα Κοινωνικής Οικολογίας διοργανώνει Έκθεση Ζωγραφικής στις 21 Noεμβρίου στη Γκαλερί «Τέχνης Δρώμενα», Λ. Αρχ. Κυπριανού 53, στο Στρόβολο.
Τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν στο Σύνδεσμο Αντιμετώπισης της Βίας στην Οικογένεια .


Το Κίνημα Κοινωνικής Οικολογίας επιθυμεί επίσης να ενημερώσει ότι συνεχίζονται οι διεργασίες και οι συναντήσεις με διάφορους κοινωνικούς φορείς και ενεργούς πολίτες για τον καταρτισμό των ψηφοδελτίων του Κινήματος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές της 18ης Δεκεμβρίου.


Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, το Κίνημα Κοινωνικής Οικολογίας απευθύνει ανοικτή πρόσκληση σε όλους τους ενεργούς πολίτες να συμμετάσχουν στα ψηφοδέλτια του. Απώτερος σκοπός είναι η ενδυνάμωση της προσπάθειας για ουσιαστική αλλαγή του διαπλεκόμενου κομματικού συστήματος που επικρατεί σήμερα στον τόπο μας και που αγγίζει δυστυχώς και την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Η αλλαγή αυτή μπορεί ουσιαστικά να επέλθει μέσω μιας διευρυμένης συμμετοχής των ενεργών πολιτών στα κέντρα λήψης αποφάσεων και που θα συνδράμουν με υπερκομματικό τρόπο στην προώθηση εφικτών στόχων και οραμάτων προς το συμφέρον των τοπικών κοινωνιών για πραγματική βελτίωση της ποιότητας ζωής και προώθηση της κοινωνικής δικαιοσύνης σε σύγχρονες, προσβάσιμες κι ανθρώπινες πόλεις.


Γι' αυτό το Κίνημα Κοινωνικής Οικολογίας καλεί όλους τους ενεργούς πολίτες να πυκνώσουν τις γραμμές του Κινήματος και να απευθυνθούν για συμμετοχή στα ψηφοδέλτια του Κινήματος είτε με ηλεκτρονικό μήνυμα στο social.green@yahoo.com, είτε στα τηλέφωνα 99653634, 99483589 και 99553173. Μπορούν επίσης να παίρνουν καθημερινή ενημέρωση και πληροφορίες από την ιστοσελίδα του Κινήματος: http://cyprusgreens.blogspot.com


ΚΙΝΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ
http://cyprusgreens.blogspot.com/
EMAIL: social.green@yahoo.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου