Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του Κινήματος Κοινωνικής Οικολογίας

Υποβλήθηκαν σήμερα οι υποψηφιότητες των εκπροσώπων του Κινήματος Κοινωνικής Οικολογίας για τα δημοτικά συμβούλια Λευκωσίας, Στροβόλου, Αγίου Δομετίου, Λακατάμιας και Λεμεσού.


Πιστό στους στόχους και τις προκηρύξεις του, το Κίνημα Κοινωνικής Οικολογίας διεκδικεί συμμετοχή, δράση και παρέμβαση στην τοπική αυτοδιοίκηση σε μια προσπάθεια να συνεχίσει η πορεία για βελτίωση της ποιότητας ζωής, της ευημερίας των δημοτών και η αποκομματικοποίηση των δημοτικών συμβουλίων. Δυστυχώς οργανωτικά, τεχνικά και οικονομικά προβλήματα δεν επέτρεψαν την συμμετοχή του Κινήματος και στους υπόλοιπους δήμους. Η παρέμβαση και η δράση μας όμως δεν σταματά στις υποψηφιότητες.


Οι ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ συνδυασμοί του Κινήματος Κοινωνικής Οικολογίας είναι:


ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Αναστασίου Αναστάσιος, Ζαμπακκίδης Παναγιώτης


ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ: Αγαπητός Άθως, Αμιαντίτης Γεώργιος, Γεωργιάδου Μαρία, Ιωάννου Νικόλας, Πολυβίου Μαρία, Πολυκάρπου Ανδρέας, Χαραλάμπους Χριστίνα


ΑΓΙΟΣ ΔΟΜΕΤΙΟΣ: Αρτεμίου Αρτέμης, Κωνσταντίνου Κύπρος, Μιγιάκης Πολύδωρος (Δώρος), Πατίνιου Ειρήνη


ΛΑΚΑΤΑΜΙΑ: Οικονομίδου Ελένη


ΛΕΜΕΣΟΣ: Κασσές Ηλίας, Φυλακτού Βίκτωρ


ΑΓΛΑΝΤΖΙΑ: Το Κίνημα συνεργάζεται και στηρίζει την Ανεξάρτητη Κίνηση Δημοτών Αγλαντζιάς


Καλούμε όλους τους ενεργούς πολίτες να στηρίξουν την ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΗ επιλογή για μια πραγματική βελτίωση της ποιότητας ζωής και κοινωνικής δικαιοσύνης, σε σύγχρονες, προσβάσιμες κι ανθρώπινες πόλεις.


ΚΙΝΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ

2 σχόλια:

  1. Θα ήταν καλό να μας πείτε λίγα πράματα για τους υποψήφιους. Επίσης, λίγα λόγια για το ποιό στοιχείο είναι που καθιστά υπερκομματικό τον συνδυασμό του κινήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σαν Κίνημα δεν έχουμε τη δυνατότητα να γράψουμε τα βιογραφικά όλων των υποψηφίων (αν και δεν είναι και τοσοι πολλοί). Συνήθως ο κάθε υποψήφιος δίνει κάρτες, φυλλάδια ή με ηλεκτρονικό τρόπο το δικό του βιογραφικό.

    Ο συνδυασμός μας είναι υπερκομματικός επειδή ΔΕΝ είμαστε κόμμα, δεν εμπλεκόμαστε σε καμιά κομματική διεργασία, συνεργασία κτλ., δεν στηρίζουμε κανένα συγκεκριμένο Δήμαρχο άρα απέχουμε από κάθε μορφής κομματικου παιχνιδιού...

    Κι αν δεις όλη τη θεματολογία μας σε αυτό το μπλοκ, τις ανακοινώσεις και τις δράσεις μας, θα δεις πως δεν εμπλεκόμαστε σε καμιά κομματική πρακτική. Αυτά, πιστεύουμε πως καθιστούν τους συνδυασμούς μας του μόνους ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ συνδυασμούς σε αυτές τις εκλογές

    ΑπάντησηΔιαγραφή