Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009

Ο "πράσινος" εθνικισμός περιλαμβάνει ακόμα και γάτες!!!

Εμείς, στο Κίνημα Κοινωνικής Οικολογίας, ως φιλόζωοι, αγαπάμε τα ζώα. Γενικά όλα τα ζώα, ανεξαρτήτως «προέλευσης, χρώματος, ράτσας και εθνικής κληρονομίας». Ακριβώς όπως αγαπάμε και όλους τους ανθρώπους, άσχετα αν είναι Κύπριοι, Πακιστανοί, Έλληνες, Πολωνοί ή Τούρκοι. Όσοι από αυτούς δεν είναι καλοί, δεν τους αγαπάμε πολύ. Ανεξαρτήτως «προέλευσης, χρώματος, ράτσας και εθνικής κληρονομίας».

Αγαπάμε λοιπόν και τους σκύλους και τις γάτες. Πλάσματα του Θεού κι αυτά. Δεν μας πολυνοιάζει αν οι γάτες για παράδειγμα λέγονται Σιαμαίες, Αγκύρας, «Αγιάς Ελένης», Αφροδίτες ή Αϊσιέδες.

Και για να καταλάβετε για ποιο πράγμα μιλάμε, ιδού η είδηση: «Σε δηλώσεις του, ο Βουλευτής των Οικολόγων Γ. Περδίκης μίλησε για κατοχύρωση δύο ειδών γάτας, της «Αγίας Ελένης» και της «Αφροδίτης», ως κυπριακά είδη. Οι δύο αυτές ράτσες απειλούνται λέει από τους Τούρκους οι οποίοι, Τούρκοι, προσπαθούν να τις διασταυρώσουν με δικές τους ράτσες και να μεταλλάξουν το κυπριακό είδος»!!!

Είναι για μας απίστευτο, πως η προσπάθεια κάποιων να παραμένουν στην επικαιρότητα έναντι οποιουδήποτε τιμήματος, τους οδηγεί σε σημείο να πολιτικοποιούν την προέλευση των γάτων (ναι καλά διαβάσατε, την εθνική προέλευση των γάτων) και μάλιστα να προσπαθούν να βρουν τρόπους για να σωθούν οι «δικές» μας, ελληνικές γάτες από το «προδοτικό» ζευγάρωμα με γάτους που προέρχονται από τα κατεχόμενα!!!

Ένα Οικολογικό Κίνημα, όπως έχουμε πει πολλές φορές τον τελευταίο καιρό, έχει πολλά και σοβαρά θέματα να ασχοληθεί. Δυστυχώς, κάποιοι έχουν παρεξηγήσει το ρόλο τους, τον προορισμό τους και (ακόμα πιο δυστυχώς) νομίζουν ότι μπορούν να παίζουν με τη νοημοσύνη του λαού.

Ευτυχώς που καμιά φιλοζωική οργάνωση δεν έθιξε το θέμα της προδοτικής «απαύτωσης» των αμιγώς ελληνικών, εθνικοφρόνων γάτων μας από τους αλανιάρηδες γάτους της κατεχόμενης Κύπρου.
Το ότι, αυτή την θέση, την ασπάζεται ο Αρχιεπίσκοπος, κάνει το θέμα ακόμα πιο τραγελαφικό.

Και μη χειρότερα!!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου