Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Άμεση ανάγκη εξοικονόμησης ηλεκτρικού ρεύματος

Το ΚΙΝΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ απευθύνει θερμή έκκληση σε όλους τους πολίτες, τους καταστηματάρχες, διευθυντές και ιδιοκτήτες εταιρειών και άλλων εμπορικών υποστατικών όπως, για την περίοδο αυτή του σοβαρού προβλήματος έλλειψης ηλεκτρικής ενέργειας, κρατούν το φωτισμό των βιτρινών και των κτηρίων τους σβηστά.


Η σπατάλη ηλεκτρικού ρεύματος είναι τεράστια και βρισκόμαστε σε πολύ οριακά σημεία. Έχουν γίνει μέχρι τώρα και εξακολουθούν να γίνονται συνεχείς εκκλήσεις τόσο από την ΑΗΚ όσο και από άλλα αρμόδια τμήματα για μείωση της κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας.


Έχουμε ενημερωθεί πως πολλοί οργανισμοί, ιδιωτικές επιχειρήσεις και εταιρείες έχουν εφαρμόσει πολύ αυστηρό πρόγραμμα εξοικονόμησης ενέργειας. Υπάρχουν όμως, δυστυχώς ακόμα πολλά υποστατικά τα οποία, αχρείαστα και «εγκληματικά», παραμένουν ολόφωτα κάθε βράδυ, πολλές φορές μέχρι το πρωί.


Πιστεύουμε πως ο καθένας από εμάς, ιδιώτης ή επιχειρηματίας, έχει χρέος να προσαρμοσθεί με το σοβαρότατο αυτό πρόβλημα και να κάνει όλες τις δέουσες προσπάθειες για την μεγαλύτερη δυνατή εξοικονόμησης ενέργειας.


Το ΚΙΝΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ προειδοποιεί όλους ότι η μη συμμόρφωση με τις εκκλήσεις αυτές θα έχουν πολύ σοβαρές επιπτώσεις αφού η κατάσταση βρίσκεται σε τραγικά επίπεδα και όποια περαιτέρω επιδείνωση θα έχει αλυσιδωτές επιπτώσεις στην οικονομία και στις δικές τους επιχειρήσεις.


ΚΙΝΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου