Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009

Αρρωστημένη και μακάβρια βλακεία

Tο Κίνημα Κοινωνικής Οικολογίας εκφράζει τον αποτροπιασμό του για το βδελυρό ανοσιούργημα της κλοπής των λειψάνων του αείμνηστου Προέδρου Τάσσου Παπαδόπουλου, που έχει αφήσει άναυδη ολόκληρη την ανθρωπότητα και έχει συσσωρεύσει χιλιάδες ερωτηματικά στο μυαλό του κάθε πολίτη αυτού του τόπου.

Ο χειρότερος μας εαυτός, κάνει την εμφάνιση του για μια ακόμα φορά, με την κάλυψη του σκότους της νύκτας και των αρρωστημένων μυαλών. Δεν μπορούμε να δώσουμε καμιά λογική ερμηνεία σε μια τέτοια σκέψη. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε πως σε μια ευρωπαϊκή χώρα το 2009, υπάρχουν τέτοιοι νοσηροί εγκέφαλοι που μπόρεσαν να φτάσουν σε αυτή την απίστευτα αποτρόπαια πράξη.

Νοιώθουμε την ανάγκη να εκφράσουμε τη συμπάθεια μας στους οικείους του αείμνηστου Τάσσου Παπαδόπουλου, με την ελπίδα να ανευρεθούν σύντομα και να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι βρικόλακες – εγκληματίες.

Τέλος, θα θέλαμε να τονίσουμε ότι, μέσα στις δύσκολες μέρες που περνά η πατρίδα μας, έχουμε χρέος απέναντι στη μνήμη του Τάσσου Παπαδόπουλου, να στρέψουμε την πλάτη στους εγκληματίες, όποια κι αν είναι τα νοσηρά κίνητρα τους. Χρειάζεται ήθος και ψυχραιμία για να μπορέσουμε, αλώβητοι, να ξεπεράσουμε το πιο μακάβριο έγκλημα στην ιστορία μας. Όσο αλώβητοι μπορούμε να βγούμε μέσα από μια τέτοια πράξη που προκάλεσε τον Παγκόσμιο αποτροπιασμό.

ΚΙΝΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου