Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

Συγχαρητήρια στους δύο νέους Υπουργούς


Το Κίνημα Κοινωνικής Οικολογίας εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια στους δύο νέους Υπουργούς που διόρισε σήμερα ο πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Είμαστε βέβαιοι πως τόσο η κυρία Ερατώ Κοζάκου Μαρκουλλή, όσο και ο κύριος Δημήτρης Ηλιάδης, έχουν τις γνώσεις, τις εμπειρίες αλλά και τη θέληση να αντεπεξέλθουν επάξια στα δύσκολα πόστα που αναλαμβάνουν.


Ως Κοινωνικό Οικολογικό Κίνημα, έχουμε ιδιαίτερα θέματα και με τα δύο αυτά υπουργεία και πιστεύουμε πως με καλή θέληση και επιμονή, σε συνδυασμό με την προσωπικότητα και την ιστορία των δύο νέων υπουργών, πολλά από τα χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος μας και που έχουν άμεση σχέση με τα υπουργεία αυτά, θα βρουν επιτέλους τη λύση τους.


Κίνημα Κοινωνικής Οικολογίας

4 σχόλια:

 1. μπράβο μπράβο μικρό κόμματάκι είστε αλλά αρχίσατε σωστά

  με ακόμη περισσότερο γλύψιμο θα πάτε μιαααα χαραα

  keep walking

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μάλλον μας συγχίζεις με όλους αυτούς που συναναστρέφεσαι http://osr55.wordpress.com/. Να γλύψουμε τους υπουργούς, γιατί; Δεν έχουμε κανένα συμφέρον, δεν παίρνουμε χορηγίες, δεν είμαστε κόμμα εκλογών, δεν έχουμε διορισμένους.

  Για ξανακάμε τους υπολογισμούς σου σε παρακαλώ. Εκτός κι αν είσαι βαλτός να ρίξεις λάσπες. Σου έχουμε νέα όμως. Δεν μας αγγίζουν εμας οι αμπελοφιλοσοφίες σας...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ναι ναι μάλλον με αυτούς σας συγχύζω..... έχετε δίκαιο

  ΑπάντησηΔιαγραφή