Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

Εκατομμύρια "πεταμένα" από λανθασμένες αποφάσεις Δημοτικών Συμβουλίων


Η είδηση λέει τα εξής: "Ποιος είχε τη φαεινή ιδέα της κατασκευής του λιθόστρωτου στον παραλιακό της Λεμεσού; Μπορεί και να μην έχει πλέον σημασία, αφού πετάχτηκε 1 εκατ. ευρώ περίπου. Δημόσια Έργα και τοπική αρχή το σκεπάζουν με άσφαλτο, για να ησυχάσει ο κόσμος".

Το ίδιο βασανιστικό για τους κατοίκους, πανάκριβο πλακόστρωτο, έχουμε και στον Άγιο Δομέτιο. Κι εδώ οι αντιδράσεις και διαμαρτυρίες των κατοίκων είναι συνεχής και έντονες. Δε θα αργήσει και σε αυτή την περίπτωση, άλλα τόσα "πεταμένα λεφτά" να χωθούν κάτω από άσφαλτο!


Σε όλους σχεδόν τους Δήμους παρατηρείται μεγάλη σπατάλη δημόσιου χρήματος. Από αψυχολόγητες και "άλλες" αποφάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων. Εκατομμύρια πεταμένα. Λεφτά που εισπράττονται από τους Δημότες, λεφτά που πολλοί φτωχοί πολίτες δίνουν από το υστέρημα τους, πολλές φορές στερούμενοι πολύ σημαντικά πράγματα για να είναι εντάξει με τις δημοτικές υποχρεώσεις τους...


Οι "δημοτικοί άρχοντες" όμως, τα σκορπούν απλόχερα.


Και γιατί όχι;
Δεν είναι δικά τους, σχεδόν κανένας δημότης δε θα τους ζητήσει εξηγήσεις, και σε καμιά περίπτωση δε θα έχουν πολιτικό κόστος...

Την ώρα της "κρίσης" έχουμε πάντα την τάση να
τα ξεχνούμε όλα και το μόνο που λειτουργεί είναι οι κομματικές μας καταβολές... Όλα για το "κόμμα" λοιπόν. Κανάνες ή σχεδόν κανένας δε θα βρεθεί να βάλει και μια τελεία σε όλο αυτό το ακατάσχετο πέταμα δημόσιων χρημάτων. Μόνο ... (το)κόμμα μετρά!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου